SMILE_3

LaserDesign


White teeth

Standart produkt : 350,00 kr.

Kom godt igang med et nyt smil.

Pro produkt: 480,00 kr.

Til dig.

Millium : 299,00 kr.

Prøv det før du ved det.Din vej til et flottere smil.


Hvide tænder booster din selvtillid og dit udseende

Blegning af tænder er et af de kosmetiske indgreb som har hurtigst synlige resultater, og som bliver mere og mere udbredt i Danmark. Alle mennesker med naturlige tænder og god mundhygiejne kan benytte sig af tandblegning og få flotte hvide tænder. Det gælder højst sandsynligt også dig. Det er bevist, at et hvidere smil fører til øget selvtillid og styrker dit førstehåndsindtryk, når du møder nye mennesker. Vi tilbyder produkter der kan hjælpe dig med at få det hvide smil, du altid har drømt om.  Bestil i dag og udlev dit mål om et flot hvidt smil med det samme.
Fremgangsmåde:Børst først tænder og skyl munden grundigt. Sørg for at få alle belægninger af tænderne, så blegningen virker mere effektiv.

Placer en dråbe blegemiddel lige midt på tanden i skinnen

Sæt blegeskinnen på plads i munden med et let tryk

Fjern overskuds blegemiddel ved at skylle munden eller bruge tandbørsten

Lad være med at drikke kaffe, te, rødvin, eller ryge tobak de første 2 dage efter, da dette kan medføre misfarvning igen.

Kan jeg finde ud af at lave tandblegning hjemme?


Langt de fleste mennesker kan finde ud af at lave en tandblegning hjemme, og du skal derfor ikke være nervøs for, om du selv kan finde ud af at lave din tandblegning hjemme. At lave en tandblegning hjemme er utroligt nemt, og der er derfor ingen grund til bekymring, hvis du overvejer at købe et kit, der kan hjælpe dig med at lave en tandblegning hjemme. Og resultatet vil være prangende. Måtte der opstår problemer, når du forsøger at lave en tandblegning hjemme, kan du altid tage en snak med din tandlæge, som kan komme med gode råd omkring, hvordan man bedst laver en tandblegning hjemme.

Kan alle typer tænder bleges?


Ikke alle misfarvede tænder kan bleges. Fyldninger og keramiske kroner kan ikke bleges, og skal i værste fald skiftes efter en tandblegning.

Spar penge på dyre og tidskrævende tandlægebesøg.


Ved at købe hjemmetandblegnings produkter gennem internettet, har du mulighed for at spare op til flere hundrede Kroner, faktisk helt op mod 2500 kr. kan du spare, ved at vælge og blege dine tænder selv. Hos professionelle tandlæger koster det typisk mindst 1500 – 3000 kr. per behandling.

Vi tilbyder produkter med priser fra kun 299.-.
Hvad kan være årsagen til misfarvningerne?


Der kan være mange årsager til misfarvede tænder. Nogle mennesker har lysere tandemalje end andre – ligesom gule tænder kan være arveligt. Er tænderne misfarvede af tobak, farvestoffer fra kosten eller er der fejl i emaljen, kan tænderne som regel bleges. Aldersbetinget misfarvninger kan som oftest også bleges, især hvis misfarvningen er forårsaget af porøsitet i emaljen, sygdom eller medicin. Generelt er det dog nemmere at blege tænderne på unge mennesker end på ældre.

Hvordan virker en tandblegning - og er der bivirkninger forbundet med blegningen?


Farven på dine tænder er en rent optisk effekt, der skyldes lysets tilbagekastning. Farven bestemmes af lysets brydning og tilbagekastning fra overfladen af tanden og dybere ned i tanden. Blegemidlet virker ved at trænge ind i tanden og spalte farvekornene til mindre farvekorn. Denne spaltning gør, at tanden kommer til at se lysere ud. Der kan forekomme øget følsomhed og isninger i tænderne samt irriteret tandkød. Men disse bivirkninger går over af sig selv igen efter kort tid.

Hjemmetandblegning

er en procedure der er gået hen og blevet ganske almindelig i tandplejning i dag. Der findes en del metoder til tandblegning, disse metoder er : Børstning, blegning strips, blegning pen, blegeskinner og laser behandling.
Huskeråd efter blegningen:


Det er vigtigt, at du ikke indtager mad eller drikke, der kan farve tænderne i op til 48 timer efter blegningen. Du må heller ikke ryge, da tobaksrøg også misfarver tænderne. Derimod må du gerne indtage hvide fødevarer såsom ris, pasta, kylling og mælk. Det er nødvendigt at overholde ovenstående, da blegemidlet trækker væske ud af tænderne, og derfor vil optage alle former for farvestoffer.
Hvor lang tid forbliver tænderne hvide?


Tandblegning er ikke en permanent behandling. Resultatet af blegningen er bestemt af livsstil og vaner – herunder mundhygiejne. Blegningen kan virke fra et til flere år. Dine tænder vil dog oftest forblive lysere, end de var før blegningen.

         Tandblegning.one  :    Hvedevænget 38.    4700   Næstved.   Denmark   :  Info +45 41 40 73 66  :  Direct +45 31 47 85 05